Pocsaji Edina

Szépségterapeuta, kozmetikus, sminkes, testkezelő

Minden vendégünk egyedi a kozmetikai kezelések sorozatát is egyedi módon állítjuk össze minden vendég számára.

A személyre szabott bőrápolás a bőr diagnosztizálásával indul, egyedileg felépített kezelések sorozatával és otthoni ápolással folytatódik, azért hogy maximális hatékonysággal segítsük a bőr egészségét és fiatalságát megőrizni.

Edina

+36309258396

Salfer Szilvia

Szempilla stylist, sminkes, sminktetováló


Mindhárom szakma számomra azonnal szerelem lett. Minden munka egy-egy külön alkotás, új kihívás. A szépségiparban fontosnak tartom, a folyamatos továbbképzést, fejlődést és új dolgok elsajátítását, a minőség professzionális szintre emelését, erre törekszem én is. A töretlen munkaszeretet tőletek jön, amikor belenéztek a tükörbe és ott a "woow" az arcotokon. Ez leírhatatlan érzés, elismerése a munkának.

Szeretettel várom leendő vendégeimet! Éljük át együtt a "woow" élményt.

Szilvi

+36703950717

Online bejelentkezés :

Dóczi Ágnes

Gyógymasszőr

+36303481020

Balogh Gabriella

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő

Képzésem 2008-ban végeztem el, ezután szalonban kezdtem el dolgozni. Nagyon vonzott a tanítás lehetősége, szerettem volna az embereknek szakmát adni a kezükbe. 2013-ban a QES minősített Műkörömépítő, Kézápoló és Lábápoló szakoktató vizsgát tettem az Elite Cosmetix-Crystal Nails-nél. A továbbiakban már oktatóként is részt vettem a szépségiparban. Alap technikai OKJ-s, illetve technikai és díszítő tanfolyamokon sajátíthatják el tanulóim a tudást.

Fontosnak tartom az egyediséget és a minőséget, ezt szívesen alkalmazom munkáim során is. Rengeteg energiával, mosollyal és a legnagyobb vendégszeretettel várok mindenkit a Pasaréti Beauty Studioban.

Gabi

+36305913567

Tóth Csilla

Manikűr / Pedikűr